FETT Kft.  Kecel
© FETT KFT: 2016

Kutatás-fejlesztés

Mindig újra törekszünk…

Ifj. Fejes György felel a Cég kutatás-fejlesztési tevékenységeiért. Évek óta foglalkozik azzal, hogy különféle szalámikat fejleszt ki, amelyek allergiás emberek számára is fogyaszthatóak. Képesítéseit az alábbiakban, vázlatosan mutatjuk be: Végzettségek: - SZTE, Szeged, Élelmiszermérnök - SZTE, Szeged, Élelmiszer Higiéniai Szakmérnök - Fodor József Élelmiszeripari Szakközépiskola és Szakiskola, Szeged, Élelmiszeripari érettségi - Fodor József Élelmiszeripari Szakközépiskola és Szakiskola, Szeged, Élelmiszerirapi technikus Tanfolyamok és képzések: - Érzékszervi Bíráló, SZTE, TÜV - HACCP rendszergazda, SZTE -TÜV Rheinland Akadémia, Bizonyítvány - Vágóállatminősítő (sertés, marha, juh), Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Szakiskola és Kollégium, Bizonyítvány - Aranykalászos gazda - Gyümölcspálinka gyártó - Szakoktató Szakmai tapasztalatok: 2014. November- “FETT” Kft. / Feldolgozó Üzemvezető, Ügyvezető igazgató A cég vezetése és irányítása a fő feladata. 2010 szeptember- 2014 október: Fejes és Társa KFT / Feldolgozó Üzemvezető A feldolgozó üzem vezetése, a gyártás és a dolgozók felügyelete.